Τα Καλύτερα και τα Πιο Πολυτελή Ξενοδοχεία στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν αναπτύξει την περιοχή του Ντουμπάι σε μεγάλο βαθμό, τόσο τουριστικά όσο και επαγγελματικά. Για να καλύψουν μάλιστα την αυξανόμενη ζήτηση αναφορικά με την στέγαση των ταξιδιωτών, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία. Καθώς τα κεφάλαια είναι άφθονα στις συγκεκριμένες περιοχές, δεν αποτελεί πρόβλημα η χρηματοδότηση επιβλητικών ξενοδοχειακών μονάδων.

Ως αποτέλεσμα, στο Ντουμπάι μπορεί να βρει κανείς τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο και να απολαύσει διαμονή πολλών αστέρων, σε προσιτό μάλλον κόστος συγκριτικά με άλλες περιοχές με παρόμοιες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Για να δούμε λοιπόν ορισμένα από τα καλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο Ντουμπάι. Ποιος ξέρει; Ίσως κάποια ημέρα μπορέσουμε να μείνουμε σε ένα από αυτά!

Το Επιβλητικό Burj Al Arab

Το Burj Al Arab αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο με εμπνευσμένο σχέδιο. Φυσικά το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος είναι το ιδιαίτερο μοτίβο του ξενοδοχείου, το οποίο αναπαριστά ένα πανί. Πρόκειται λοιπόν για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, ένα ορόσημο για την πόλη του Ντουμπάι. Πολλές φορές έχει ψηφιστεί ως το πιο πολυτελές ξενοδοχείο σε ολόκληρο τον κόσμο, γεγονός που μαρτυρά την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι επισκέπτες. Το όνομά του σημαίνει ο Πύργος των Αράβων, έχει μήκος 321 μέτρα και είναι μάλιστα ένα από τα ψηλότερα κτίρια του πλανήτη.

Shangri-La

Ένα ακόμη εξαιρετικό δείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής στο Ντουμπάι είναι δίχως αμφιβολία το Shangri-La Hotel. 302 δωμάτια και σουίτες συνθέτουν αυτό το μοναδικό κόσμημα, σε μικρή απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι και τα διασημότερα εμπορικά κέντρα για απολαυστικές διακοπές με αγορές σε συμφέρουσες τιμές. Στην καρδιά της πόλης, αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο φροντίζει να υπενθυμίζει σε όλους το μεγαλείο του πλούτου και της πολυτέλειας.

Al Qasr

Το Al Qasr ή αλλιώς το Παλάτι δεν μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο Ντουμπάι. Πρόκειται για ένα υπέρλαμπρο παλάτι, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες και εγκαταστάσεις 5 αστέρων σε μια τοποθεσίας ανυπέρβλητης φυσικής ομορφιάς. Αποτελεί τμήμα του Madinat Jumeirah, που απαρτίζεται από 3 πολυτελή ξενοδοχεία. Η τρυφή σε αυτό το ξενοδοχείο είναι εκθαμβωτική και γι’ αυτό πολλοί επισκέπτες επιλέγουν το θέρετρο για ένα ρομαντικό δείπνο με θέα.

Πολυτέλεια Χωρίς Περιορισμούς

Τα χρήματα που υπάρχουν στο Ντουμπάι έχουν εξασφαλίσει τεράστιες επενδύσεις. Γι’ αυτό και οι ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης αποτελούν πραγματικά κοσμήματα αρχιτεκτονικής. Δεν υφίσταται ανάγκη ή επιθυμία που να μην μπορεί να καλυφθεί από τα υπάρχοντα ξενοδοχεία του Ντουμπάι. Πρόκειται για τον Παράδεισο των ταξιδιωτών που επιδιώκουν την πολυτέλεια και την άνεση, στην πιο εκκεντρική και μεγαλόπρεπη εκδοχή της.

Αν και για τους περισσότερους τα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι φαντάζουν εκτός πραγματικότητας, αξίζει να σκεφτούμε λίγο το σύνολο των επισκεπτών που προσελκύει αυτή η πόλη κάθε χρόνο. Αν λοιπόν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η πλειοψηφία των επισκεπτών διαθέτει αρκετά χρήματα, έρχεται στο Ντουμπάι για επαγγελματικές δραστηριότητες και δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει χωρίς έλεγχο, τότε η πολυτελής σχεδίαση των ξενοδοχειακών μονάδων δεν φαντάζει πλέον τόσο εξωπραγματική.

Ταξιδέψτε στο Ντουμπάι λοιπόν και απολαύστε εξαιρετική ποιότητα διαμονής και υπηρεσιών σε κάποιο από τα υπέροχα ξενοδοχεία της πόλης!